Terugbetaal- en retourneringsbeleid

Retour

Het kan altijd voor komen dat het product toch niet helemaal naar wens is.

Binnen 14 dagen na ontvangst is het mogelijk het product te retourneren. Let op dat je deze retourmelding wel eerst via de mail bij ons aan geeft en een bevestiging vanuit ons hebt.

Indien je de gehele bestelling retourneert krijg je het aankoopbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Stuur je een deel van de bestelling retour dan krijg je het bedrag ter waarde van de teruggestuurde artikelen gecrediteerd.

De kosten van de retourzending zijn dus voor eigen rekening.

Mocht je artikelen willen retourneren houd er rekening mee dat deze โ€“ indien mogelijk โ€“ in de originele staat en verpakking weer aan ons geretourneerd worden.

Retourzendingen kunnen naar;

DHL Pakketpunt Stoer en Sober
Oosterhesselerweg 6
7754 RJ Wachtum

Ongefrankeerde of beschadigde retourzendingen worden niet in behandeling genomen. Zorg daarom voor een stevige en passende verpakking als je de items retour stuurt.

Waarom moet ik betalen voor de verzending en retourzending?

Wanneer je iets online koopt, zijn er veel webshops waarbij de verzending โ€œgratisโ€ is. Deze kosten zijn dan verwerkt in de prijs van het item dat je koopt. Bij Stoer en Sober geven wij jou de best mogelijke prijs voor het item en voegen we de verzendkosten toe zodat je duidelijk kunt zien waar je voor betaalt. We hopen ook samen met jou te zorgen dat we bewuster gaan winkelen, want duurzaamheid is een gedeelde verantwoordelijkheid.

Is je bestelling beschadigd aangekomen? 

Wij doen er met verpakking ons uiterste best voor om te voorkomen dat producten beschadigen. Toch wil het voorkomen dat er tijdens het bezorgproces iets fout gaat. Wanneer u aan de buitenkant van het pakket al beschadigingen ziet, neem het pakket niet aan en vraag de bezorger hier melding van te maken.

Wanneer je het pakket opent en er achter komt dat er รฉรฉn of meerdere artikelen kapot zijn gegaan vragen we je het volgende aan te leveren;

  • Foto van buitenkant verpakking
  • Foto van binnenkant verpakking (probeer het te reconstrueren indien het al uit de verpakking is.
  • Foto van verzendlabel

Met deze gegevens kunnen wij namelijk een klacht indien bij het vervoersbedrijf.

Wij zullen uiteraard ook zorgen voor een passende oplossing voor de artikelen die beschadigd zijn geraakt.

Hulp nodig?

Stuur ons een email op; info@stoerensober.nl of bel: 0648538478 en we helpen je graag!