Prachtige woonaccessoires

Unieke woondecoratie

Voornamelijk houten woonaccessoires

Heb jij al een mooi plekje in huis uitgezocht voor een shabby doek? Dit unieke item is de perfecte aanvulling op je stoere en sobere interieur. Bekijk ook meteen onze andere woondecoraties. Een shabby doek bestellen doe je hier in een handomdraai.

Bekijk het uitgebreide assortiment

Niet kunnen vinden wat je zocht?

Bekijk de rest van onze producten in de shop!

Bekijk het volledige assortiment

Een shabby doek online bestellen

Een shabby doek is een linnen doek met een verweerde en gebruikte uitstraling. Bij Stoer en Sober kun je een mooi shabby doek bestellen. Een shabby doek kan in iedere ruimte in huis gehangen worden, bijvoorbeeld in het kleinste kamertje of aan een houten ladder in de hal of woonkamer. Ga je bij ons een shabby doek bestellen? Kijk dan ook meteen naar ons overige aanbod om eindeloos mee te combineren. Denk aan mooie vachtjes, prachtige kruiken en vijzels, Nepalese potten en houten schalen.

Over ons aanbod

Bij Stoer en Sober vind je de mooiste unieke items geheel passend bij een stoer en/of sober interieur. We kiezen alle decoratie met zorg uit, met veel houten accessoires. Ieder stuk is uniek en heeft zijn eigen verhaal. Bekijk ons ruime aanbod en maak een keuze. Zoek je iets speciaals? Laat het ons dan weten. We zullen ons uiterste best doen het voor je te vinden, ook als we het nog niet hebben.

Bestel op onze webshop

Kunnen we je ergens mee helpen of heb je vragen over shabby doeken of een van onze andere unieke producten? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 06-48538478 of stuur een e-mail naar info@stoerensober.nl.

Anderen bekeken ook:

Stoere broodplanken | Oude houten schalen | Kalligrafie kwast

Vragen over onze producten ?

Bel of mail ons!