𝗦𝗵𝗮𝗯𝗯𝘆 𝗱𝗼𝗲𝗸

Prachtige woonaccessoires

Unieke woondecoratie

Voornamelijk houten woonaccessoires

Heb jij al een mooi plekje in huis uitgezocht voor een shabby doek? Dit unieke item is de perfecte aanvulling op je stoere en sobere interieur. Bekijk ook meteen onze andere woondecoraties. Een shabby doek bestellen doe je hier in een handomdraai.

Bekijk het uitgebreide assortiment

Niet kunnen vinden wat je zocht?

Bekijk de rest van onze producten in de shop!

Een shabby doek online bestellen

Bij Stoer en Sober kun je een mooi shabby doek bestellen. Dit is een linnen doek met een verweerde en gebruikte uitstraling. Dit accessoire kan in iedere ruimte in huis gehangen worden, bijvoorbeeld in het kleinste kamertje of aan een houten ladder in de hal of woonkamer. Ga je bij ons een shabby doek bestellen? Kijk dan ook meteen naar ons overige aanbod om eindeloos mee te combineren. Denk aan mooie vachtjes, prachtige kruiken en vijzels, Nepalese potten en houten schalen.

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan prachtige accessoires

Bij Stoer en Sober vind je de mooiste unieke items geheel passend bij een stoer en/of sober interieur. We kiezen alle decoratie met zorg uit, met veel houten accessoires. Ieder stuk is uniek en heeft zijn eigen verhaal. Bekijk ons ruime aanbod en maak een keuze. Zoek je iets speciaals? Laat het ons dan weten. We zullen ons uiterste best doen het voor je te vinden, ook als we het nog niet hebben.

Bestel de meest unieke woonaccessoires in onze webshop

Kunnen we je ergens mee helpen of heb je vragen over onze unieke producten? Neem dan gerust eens contact met ons op. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 06-48538478 of stuur een e-mail naar info@stoerensober.nl. We beantwoorden graag al je vragen!

Anderen bekeken ook:

Stoere broodplanken | Oude houten schalen | Kalligrafie kwast

 

 

 

 

0648538478

info@stoerensober.nl