𝗦𝗰𝗵𝗶𝗷𝗳𝗷𝗲𝘀𝗹𝗮𝗺𝗽

Prachtige woonaccessoires

Unieke woondecoratie

Voornamelijk houten woonaccessoires

Met onze schijfjeslamp haal je een unieke lamp in huis; een werkelijke blikvanger voor iedere ruimte. Combineer deze lamp met ieder interieur. Zeker in een stoer en sober interieur zal de staande schijfjeslamp prachtig tot zijn recht komen.

Bekijk het uitgebreide assortiment

Niet kunnen vinden wat je zocht?

Bekijk de rest van onze producten in de shop!

Bekijk het volledige assortiment

Een mooie, staande schijfjeslamp in het zwart of vele andere woonaccessoires

Ben je op zoek naar een schijfjeslamp van roest of een schijfjeslamp in het zwart? Dan hebben we goed nieuws! Bij Stoer en Sober hebben we roest en zwart gecombineerd in een fantastische staande schijfjeslamp. Deze schijfjeslamp in het zwart heeft opvallende accenten van roest en staan heel goed bij je stoere interieur. Door de hoeveelheid roestaccenten kan deze staande schijfjeslamp ook heel goed worden omschreven als een schijfjeslamp met roest.

Passende, stoere accessoires voor jouw schijfjeslamp in het zwart of van roest

De schijfjeslamp in het zwart, van roest of een staande lamp zijn zeker niet de enige stoere woonaccessoire die je bij Stoer en Sober vindt. We hebben een bijzonder ruim assortiment met veel accessoires van hout en metaal. Ook de mooiste potten, vachtjes, wanddoeken en decobordjes zijn bij ons verkrijgbaar. We zijn zelf enorm fan van de stoere en sobere inrichting. Toen we enkele jaren geleden merkten dat het een tijdrovende zoektocht was naar dit soort accessoires, zijn we Stoer en Sober gestart. Daarmee hebben wij het zoekwerk al voor je gedaan. Zoek je desondanks iets speciaals dat je niet direct in het aanbod ziet? Laat het ons dan weten. We zoeken graag met je mee.

Bestel jouw stoere woonaccessoires online

Is het voor jou net als voor ons liefde op het eerste gezicht met deze schijfjeslamp met roest of een staande schijfjeslamp in het zwart? Dan wacht je natuurlijk niet langer en plaats je direct je bestelling. We gaan meteen voor je aan de slag. Kunnen we je ergens meehelpen of heb je vragen over onze producten? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 06-48538478 of stuur een e-mail naar info@stoerensober.nl.

Anderen bekeken ook:

Bajotplank | Stoer en Sober woonaccessoires | Kalkdoek

Vragen over onze producten?

Bel of mail ons!