𝗢𝘃𝗲𝗿 𝗼𝗻𝘀

Wij zijn Paul en Jolanda,

De personen achter Stoer en Sober. 

Onze webshop Stoer en Sober heeft volop unieke woonaccessoires geschikt voor een stoer en sober interieur. De woonaccessoires passen ook perfect in een landelijk interieur. 

Ons bedrijf is ontstaan uit liefde en passie om mooie en unieke voornamelijk houten woonaccessoires bij elkaar te zoeken. Met de aanschaf van onze nieuwe woning was het tijd voor een nieuwe inrichting en zijn wij op zoek gegaan naar items om ons huis een stoer en sobere uitstraling te geven. 

Hier hadden wij zoveel plezier in dat wij van onze hobby ons werk hebben gemaakt. Het is soms lang zoeken naar het juiste item, met dat unieke verhaal of dat er gewoon onwijs gaaf uit ziet. 

Wij hopen dat we met onze items het gemakkelijker voor jou maken want de zoektocht hebben wij al voor je gedaan! 

Mocht je een item missen of op zoek zijn naar iets speciaals stuur ons een berichtje en ongetwijfeld kunnen wij het item voor je vinden! 

Alvast veel plezier met shoppen!

Elke keer als ik bij een groothandel ben maakt mijn hart weer een vreugdedansje. Dan zie ik die mooie unieke items waarvan ik weet dat deze perfect zullen staan in het interieur van mijn klanten. Datzelfde gevoel wil ik dat mijn klanten krijgen als je deze items in de webshop tegen komt.
Jolanda van Nimwegen
Eigenaresse
Kom je er niet uit met bestellen? Ik sta klaar om je te helpen! Is het te groot of te breekbaar? bezorging is vaak ook geen enkel probleem! Ik kijk graag met je mee. We komen er vast uit!
Paul van Nimwegen
Eigenaar