𝗞𝗮𝗹𝗸𝗱𝗼𝗲𝗸

Prachtige woonaccessoires

Unieke woondecoratie

Voornamelijk houten woonaccessoires

Voor een prachtig kalkdoek bekijk je het ruime aanbod van Stoer en Sober. We hebben verschillende doeken voor je in het aanbod opgenomen, zoals een kalkdoek met wol. Deze kalkdoeken zijn werkelijk een blikvanger voor iedere ruimte. Bekijk ook meteen ons overige aanbod met de mooiste woondecoraties voor een stoere en sobere inrichting.

Bekijk het uitgebreide assortiment

Niet kunnen vinden wat je zocht?

Bekijk de rest van onze producten in de shop!

Bekijk het volledige assortiment

Kies jouw favoriete kalkdoek

Bij Stoer en Sober vind je een zeer uitgebreid aanbod van kalkdoeken. Het kalkdoek met wol is werkelijk prachtig. Dit kalkdoek met wol is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Kunnen we je ergens mee helpen of kun je geen passend doek vinden? Laat het ons dan gerust weten. Bekijk ook ons overige aanbod van stoere en sobere woondecoraties.

Onze unieke woonaccessoires

Stoer en Sober is opgericht vanuit passie voor stoere en sobere woonaccessoires. Alle decoraties die we in onze shop aanbieden, zijn met zorg voor je verzameld. Bij Stoer en Sober koop je de meest uiteenlopende decoraties, veelal van hout. Denk aan prachtige planken en schalen, stuk voor stuk uniek, authentiek en met een eigen verhaal. Maar ook voor de mooiste kruiken en Nepalese potten zit je bij ons goed. Kijk vooral ook bij onze schijfjeslampen, vachtjes en windlichten.

Bestel direct online

Zoek je iets speciaals voor jezelf of om een ander mee te verrassen en kun je dit niet direct bij ons vinden? Laat het ons dan weten, we gaan graag voor je op zoek. Kunnen we je met iets anders helpen of heb je vragen over onze producten, zoals ons kalkdoek met wol? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 06-48538478 of stuur een e-mail naar info@stoerensober.nl.

Anderen bekeken ook:

Stoere fotolijst | Oude houten spiegel | Konijnenvachtjes kopen

Vragen over onze producten?

Bel of mail ons!