𝗚𝗲𝗱𝗿𝗼𝗼𝗴𝗱𝗲 𝗹𝗮𝗴𝘂𝗿𝘂𝘀

Prachtige woonaccessoires

Unieke woondecoratie

Voornamelijk houten woonaccessoires

Gedroogde lagurus wordt ook wel gedroogde hazenstaart genoemd, door de zachte pluim die lijkt op – je raadt het al – de staart van een haas. Het is een prachtig decoratiestuk om aan je vazen, kruiken of potten toe te voegen.

Bekijk het uitgebreide assortiment

Niet kunnen vinden wat je zocht?

Bekijk de rest van onze producten in de shop!

Bekijk het volledige assortiment

Een gedroogde lagurus voor een stoer interieur

Bij Stoer en Sober hebben we een enorme passie voor stoere en sobere woondecoraties. We stellen ons aanbod met heel veel zorg samen waardoor jij je woning inricht met de mooiste unieke en authentieke decoraties. Zo vind je bij ons ook de gedroogde lagurus. Dit is werkelijk een schitterend accessoire om toe te passen in een stoere en/of sobere inrichting. Hierdoor combineer je namelijk natuurlijke materialen met bijvoorbeeld metaal, beton en hout. De gedroogde lagurus past perfect bij onze Nepalese potten of kruiken maar staat ook mooi hangend aan de muur of een houten decoratieladder.

Ben je naar iets speciaals op zoek? Neem dan contact met ons op

Zoek je iets speciaals dat je niet binnen ons aanbod vindt? Breng ons dan op de hoogte en wij gaan voor je op zoek. Je bereikt ons door te bellen naar 06-48538478 of door een e-mail te sturen naar info@stoerensober.nl. We helpen je graag verder!

Anderen bekeken ook:

Fotolijst truckwood | Steenmal kopen | Vijzel bestellenVragen over onze producten?

Bel of mail ons!