Prachtige woonaccessoires

Unieke woondecoratie

Voornamelijk houten woonaccessoires

Gedroogde lagurus, ook wel gedroogde hazenstaart genoemd, is een prachtig decoratiestuk om aan je vazen, kruiken of potten toe te voegen. Bekijk onze mooiste decoraties, maak je keuze en plaats direct je bestelling.

Bekijk het uitgebreide assortiment

Niet kunnen vinden wat je zocht?

Bekijk de rest van onze producten in de shop!

Bekijk het volledige assortiment

Een gedroogde lagurus voor een stoer interieur

Gedroogde lagurus is werkelijk schitterend om toe te passen in een stoere en/of sobere inrichting. Op die manier combineer je meer natuurlijke materialen met bijvoorbeeld metaal, beton en hout. Gedroogde lagurus wordt ook wel hazenstaart genoemd door de zachte pluim die lijkt op een, je raadt het al, de staart van een haas. De lagurus past perfect bij onze Nepalese potten of kruiken maar staat ook mooi hangend aan de muur of een houten decoratieladder.

De mooiste woonaccessoires

Bij Stoer en Sober hebben we een enorme passie voor stoere en sobere woondecoraties, voornamelijk van hout. We stellen ons aanbod dan ook met heel veel zorg samen waardoor jij je woning kunt inrichten met de mooiste unieke en authentieke decoraties. Zoek je iets speciaals dat je niet binnen ons aanbod vindt? Breng ons dan op de hoogte en wij gaan voor je op zoek.

Plaats een bestelling

Kunnen we je ergens mee helpen of heb je vragen over gedroogde lagurus? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons bellen op telefoonnummer 06-48538478 of e-mailen naar info@stoerensober.nl.

Anderen bekeken ook:

Olijvenbak | Steenmal kopen | Vijzel bestellen

Vragen over onze producten ?

Bel of mail ons!