𝗘𝗲𝗻 𝘂𝗻𝗶𝗲𝗸𝗲 𝗳𝗼𝘁𝗼𝗹𝗶𝗷𝘀𝘁 𝘃𝗮𝗻 𝘁𝗿𝘂𝗰𝗸𝘄𝗼𝗼𝗱

Prachtige woonaccessoires

Unieke woondecoratie

Voornamelijk houten woonaccessoires

Een fotolijst gemaakt van truckwood is een bijzondere toevoeging aan iedere woning met een stoer interieur! Heb je allerlei foto’s rondslingeren in huis en wil je deze een mooie plek geven in de woonkamer, slaapkamer of een andere ruimte? Bekijk dan ons aanbod aan mooie fotolijsten. Wil je meer decoratie toevoegen? Geen probleem! Bij Stoer en Sober kun je niet alleen terecht voor mooie fotolijsten, maar ook voor een tal aan andere unieke woonaccessoires tegen betaalbare prijzen. Zo zorgen we ervoor dat iedereen geniet van een prachtige inrichting.

Bekijk het uitgebreide assortiment

Niet kunnen vinden wat je zocht?

Bekijk de rest van onze producten in de shop!

Bekijk het volledige assortiment

Een stoere fotolijst gemaakt van robuust truckwood

Een fotolijst van truckwood past eigenlijk in ieder interieur, maar het geeft zeker een ware toevoeging wanneer je een stoere inrichting hebt. Een fotolijst van truckwood is – zoals je misschien al kunt raden – gemaakt van oude planken van een truck. Accessoires die gemaakt zijn van truckwood hebben een robuuste uitstraling en zorgen ervoor dat jouw mooiste foto’s uitstekend tot hun recht komen! Combineer een fotolijst van truckwood met onze andere accessoires, en voeg allerlei prachtige en unieke items toe aan jouw interieur.

Maak jouw interieur af met onze unieke woondecoratie

Kortom, wanneer je jouw interieur een opfrisbeurt wilt geven, plaats je een bestelling bij Stoer en Sober. Bekijk ons uitgebreide aanbod en haal direct jouw favoriete items in huis! Wens je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 06-48538478 of door een e-mail te sturen naar info@stoerensober.nl. We helpen je graag verder!

Anderen bekeken ook:

Oude houten schalen | Stoere fotolijst | Windlicht kopen

Vragen over onze producten?

Bel of mail ons!